vrijdag 25 januari 2008

Kartel

De eerste contacten tussen het WDF en NGA busters zijn gelegd. We zullen binnenkort de kartelonderhandelingen starten. Het is immers belangrijk om de progressieve Westvlaamse krachten te bundelen.
We houden u uiteraard op de hoogte van de vorderingen.

3 opmerkingen:

wobble zei

Is dit hun manier van dankbaarheid? Jaren geleden zat Gent in een diepe crisis. Er was te veel werk, maar er waren te weinig mensen die de vuile jobs wilden doen. De Westvlamingen, een hulpvaardig volk, schoten ter hulp. Zij deden de jobs die de Gentenaars zelf niet wilden doen. Zij verlieten hun prachtige land om in de (toen nog) vuile stad te komen werken.
Resultaat: Gent blinkt als nooit tevoren. De pleinen zitten weer vol met levenslustige mensen. De parken liggen er netjes bij. En doen de Gentenaars nu? Ons bedanken voor bewezen diensten: "keer nu maar terug."
Wel, om het met historische bewoordingen te poneren: ier bennek, ier bluvvek!

Anoniem zei

Jaaa....wobble maar weten we niet allemaal dat dankbaarheid snel verouderd.

NGA ers zijn zoals trouweloze honden, ze bijten je zodra je ze wat meer bewegingsvrijheid heeft.

filip de zomer zei

Naar mien idee moetn we e FORZA westflandria iprichten. Alle rechtse west vlaamsche krachten verenigd. Eigen boerevolk eerst!

www.west-vlaamsbelang.org

Standpunten

Gent krijgt bijzondere aandacht van het WDF . Gent is als het ware de deelverzameling van Oost en West Vlaanderen. Er wonen immers bijzonder veel Westvlamingen in de stad, die bijgevolg deel uitmaakt van de West-Vlaamse Gemeenschap.

Daarom pleit het WDF ervoor om Gent om te vormen van een Oost-Vlaamse stad in een interprovinciaal (Oost- en West-Vlaams) stadsgewest dat bestuurd wordt door West- en deels door Oost-Vlamingen. Gent moet ook uit de provinciale kieskring Oost-Vlaanderen gehaald worden. Het moet immers mogelijk zijn om in Gent zowel op lijsten uit Oost- als uit West-Vlaanderen te stemmen. Een interprovinciale kieskring dringt zich op.

Bovendien is het WDF ervan overtuigd dat er ook in de gemeenten rondom Gent veel West-Vlamingen wonen. Het WDF vraagt dan ook dat er in de Gentse grensgemeenten een talentelling zou gehouden worden die eventueel kan leiden tot aanhechting van de gemeente bij het Gents interprovinciaal stadsgewest of tot het installeren van faciliteiten voor West-Vlamingen.

Om de band tussen de West-Vlamingen in de eigen provincie met die in Gent te versterken vraagt het WDF dat er een corridor gemaakt wordt die West-Vlaanderen met het Gents interprovinciaal stadgewest verbindt. Dit dient te gebeuren door Zulte en Deinze toe te voegen aan het Gents interprovinciaal stadsgewest.

Verder vraagt het WDF ook dat West-Vlamingen zouden erkend worden als een officiƫle minderheid in de provincie Oost-Vlaanderen en moeten zij ook aldusdanig beschermd worden.

Het WDF kant zich fel tegen iedere vorm van het verderfelijke separatisme. Het WDF is voor het behoud van het federale Belgiƫ en is een grote voorstander van solidariteit die ten goede komt aan de West-Vlamingen.